Partizán jelentése magyarul - Angol magyar szótár

Kapcsolódó bejelentkezés

online

Partizán jelentései az angol-magyar topszótárban. Partizán magyarul. Ismerd meg a partizán magyar jelentéseit. partizán fordítása.

online

Hum gyakorisága, mint Ige: A hum gyakorisága, jelentése. Ragozás: to hum, hummed, hummed. Inges alak: humming. E/3: hums. hum. Főnév. • hümmögés ...

online

Rot jelentései az angol-magyar topszótárban. Rot magyarul. Ismerd meg a rot magyar jelentéseit. rot fordítása.

online

Öko- jelentései a német-magyar topszótárban. Öko- magyarul. Ismerd meg a Öko- magyar jelentéseit.

online

Beyond jelentései az angol-magyar topszótárban. Beyond magyarul. Ismerd meg a beyond magyar jelentéseit. beyond fordítása.

online

Deli jelentései az angol-magyar topszótárban. Deli magyarul. Ismerd meg a deli magyar jelentéseit. deli fordítása.

online

oil-rig jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

low-key jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

rig jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Hurt jelentései az angol-magyar topszótárban. Hurt magyarul. Ismerd meg a hurt magyar jelentéseit. hurt fordítása.

online

tar jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Angol, Magyar. is is. jelentése ▽ ◼◼◼. Isis [Isis] noun [UK: i.sis] [US: ˈaɪ.səs]. Ízisz ▽ ◼◼◼ főnév. all this is owing to your carelessness [UK: ɔːl ðɪs ɪz ...

online

Avatar jelentései az angol-magyar topszótárban. Avatar magyarul. Ismerd meg a avatar magyar jelentéseit. avatar fordítása.

online

A miniszter a fejét rázta. You speak with the lips of a dissenting minister. = Úgy beszél, mint egy szakadár lelkész. Minister gyakorisága, mint Főnév: A minister ...

online

Dúvad jelentései az angol-magyar topszótárban. Dúvad magyarul. Ismerd meg a dúvad magyar jelentéseit. dúvad fordítása.

online

Multitasking jelentései az angol-magyar topszótárban. Multitasking magyarul. Ismerd meg a Multitasking magyar jelentéseit. Multitasking fordítása.

online

Brew gyakorisága, mint Ige: A brew gyakorisága, jelentése. Ragozás: to brew, brewed, brewed. Inges alak: brewing. E/3: brews. brew. Főnév. • főzet, kotyvalék.

online

hum jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Kantor jelentései a német-magyar topszótárban. Kantor magyarul. Ismerd meg a Kantor magyar jelentéseit.

online

Genus jelentései az angol-magyar topszótárban. Genus magyarul. Ismerd meg a Genus magyar jelentéseit. Genus fordítása.

online

ac dc jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Dann jelentései a német-magyar topszótárban. Dann magyarul. Ismerd meg a dann magyar jelentéseit.

online

less jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Sick jelentései az angol-magyar topszótárban. Sick magyarul. Ismerd meg a sick magyar jelentéseit. sick fordítása.

online

pow jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Intuitive jelentései az angol-magyar topszótárban. Intuitive magyarul. Ismerd meg a intuitive magyar jelentéseit. intuitive fordítása.

online

Oxymoron jelentései az angol-magyar topszótárban. Oxymoron magyarul. Ismerd meg a oxymoron magyar jelentéseit. oxymoron fordítása.

online

Brunch jelentései az angol-magyar topszótárban. Brunch magyarul. Ismerd meg a brunch magyar jelentéseit. brunch fordítása.

online

Mentor jelentései az angol-magyar topszótárban. Mentor magyarul. Ismerd meg a Mentor magyar jelentéseit. Mentor fordítása.

online

junk jelentese magyarul. junk jelentese magyarul ... junk jelentése kifejezésekben. junk pile. • ócskavas- ... junketing. • evés-ivás, mulatozás, muri. to junket.

online

Fast jelentései a német-magyar topszótárban. Fast magyarul. Ismerd meg a fast magyar jelentéseit.

online

Spirit jelentései az angol-magyar topszótárban. Spirit magyarul. Ismerd meg a spirit magyar jelentéseit. spirit fordítása.

online

Account gyakorisága, mint Főnév: A account gyakorisága, jelentése. Többes száma: ... account jelentese magyarul ... fontos, jelentékeny, jelentős, számottevő.

online

even jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

co jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Ping jelentései az angol-magyar topszótárban. Ping magyarul. Ismerd meg a ping magyar jelentéseit. ping fordítása.

online

Amenities jelentései az angol-magyar topszótárban. Amenities magyarul. Ismerd meg a amenities magyar jelentéseit. amenities fordítása.

online

Division jelentései az angol-magyar topszótárban. Division magyarul. Ismerd meg a division magyar jelentéseit. division fordítása.

online

Pilgrim jelentései az angol-magyar topszótárban. Pilgrim magyarul. Ismerd meg a pilgrim magyar jelentéseit. pilgrim fordítása.

online

Bliss jelentései az angol-magyar topszótárban. Bliss magyarul. Ismerd meg a bliss magyar jelentéseit. bliss fordítása.

online

Facilitator jelentései az angol-magyar topszótárban. Facilitator magyarul. Ismerd meg a facilitator magyar jelentéseit. facilitator fordítása.

online

from within jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

this is me jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Cool jelentései az angol-magyar topszótárban. Cool magyarul. Ismerd meg a cool magyar jelentéseit. cool fordítása.

online

True or false - all is fair in love and war. = Igaz, vagy hamis - szerelemben és háborúban mindent lehet. False gyakorisága, mint Melléknév: A false gyakorisága, ...

online

Bone jelentései az angol-magyar topszótárban. Bone magyarul. Ismerd meg a bone magyar jelentéseit. bone fordítása.

online

within jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

again jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Boomer jelentései az angol-magyar topszótárban. Boomer magyarul. Ismerd meg a boomer magyar jelentéseit. boomer fordítása.

online

Prince Albert: szalonkabát, császárkabát, ferencjózsef-kabát, kapca, bakancs. • Prince Rupert's metal, Prince's metal: Rupert herceg-fém. • prince's feather: ...

online

Receive jelentései az angol-magyar topszótárban. Receive magyarul. Ismerd meg a receive magyar jelentéseit. receive fordítása.

online

Chamber jelentései az angol-magyar topszótárban. Chamber magyarul. Ismerd meg a chamber magyar jelentéseit. chamber fordítása.

online

Support gyakorisága, mint Főnév: A support gyakorisága, jelentése. Többes száma: supports ... support jelentese magyarul ... gyámoltalan, támasz nélküli.

online

indicate jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok ... vindikál ▽ ige. vindicate one's rights [UK: ˈvɪn.dɪk.eɪt wʌnz raɪts]

online

Sinner jelentései az angol-magyar topszótárban. Sinner magyarul. Ismerd meg a sinner magyar jelentéseit. sinner fordítása.

online

The other authorizations are all there, transport vouchers and so on. = Az összes többi meghatalmazás is ott van, az utazási bonok meg a többi. Voucher ...

online

bud jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

Promenade jelentései az angol-magyar topszótárban. Promenade magyarul. Ismerd meg a promenade magyar jelentéseit. promenade fordítása.

online

tbh jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

online

canteen jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok ... kantin ▽ ◼◼◼ főnév. canteen cup (a metal cup used in the military) noun