Naprendszerünk

Kapcsolódó bejelentkezés

online

Honlapunk célja a Naprendszer, a Nap és a bolygók, valamint a legjelentősebb holdak bemutatása, a csillagászat érdekességeinek megismertetése.

online

Óriási tömege révén a Nap hatalmas gravitációs erõt fejt ki, s ez az erõ tartja együtt a rendszert, és irányítja valamennyi bolygó és kisebb égitest mozgását is.

online

Az Neptunusz holdjai. A Neptunusznak 8 ismert holdja (1 nagy és 7 kicsi) van, közülük a belsõ hatot a Voyager-2 fedezte fel. A hat kicsiny (Naiad, Thalassa, ...

online

A Szaturnusz a gázból álló óriás, a Jupiter után a Naprendszer második legnagyobb bolygója. Az ókorban is ismert bolygók közül a Szaturnusz a legtávolabbi.

online

Jóllehet úgy szoktunk bolygónkra tekinteni, mint a "terra firmá"-ra, mint a stabilitás szimbólumára, a Föld valójában egy óriási ûrjármû, amelynek átmérõje több ...

online

A Vénusz a Merkúrhoz hasonlóan belsõ bolygó, és úgy tûnik számunkra, hogy az ... Ez a kép a Magellán radarral felvett adataiból számítógépes feldolgozással ...

online

HelpWire is the ultimate one-stop shop for people of all expertise levels looking for help on all kind of topics -- tech, shopping and more.

online

AnswerSite is a place to get your questions answered. Ask questions and find quality answers on AnswerSite.com

online

AnswerGal is a trustworthy, fun, thorough way to search for answers to any kind of question. Turn to AnswerGal for a source you can rely on.

online

iDaily provides up-to-date information you need to know. Find everything from the latest deals to the newest trending product - daily!

online

mySimon is the premier price comparison shopping site, letting you compare prices and find the best deals!

online

Decode the latest tech products, news and reviews. Search here and keep up with what matters in tech.