Napisten - fordítás - Magyar-Latin Szótár - Glosbe

Kapcsolódó bejelentkezés

online

Napisten fordítása a magyar - Latin szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

borban az igazság fordítása a magyar - Latin szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden ...

online

Példa mondatok: "fészkesvirágzatúak", fordítási memória. add example. No translation memories found. A 1. oldal. Talált 0 mondatot a fészkesvirágzatúak ...

online

kenotáfium fordítása a magyar - Latin szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

farkas fordítása a magyar - Latin szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

napisten jelentése, fordítása latinul » DictZone Magyar-Latin szótár.

online

Latin - magyar Glosbe, ingyenes online szótár. Böngésszen 21 954 kifejezéseket és kész 23 464 fordítási memóriákat.

online

radix fordítása a Latin - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

PLZ fordítása a német - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

keresztapa fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

legviccesebb fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden ...

online

orvosi fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

alfahím fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

fényvisszaverő fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online ... alatt 5 cm széles, fényvisszaverő ezüst színű sáv végig a mellény hátulján.

online

A hidden file on the hard disk that Windows uses to hold parts of programs and data files that do not fit in memory. The paging file and physical memory, ...

online

hu Mindig is jobban szerettem a letisztult és praktikus stílust. OpenSubtitles2018.v3. en I always preferred a neat and functional style. hu Nekem megvan a saját ...

online

megfojt fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

vibe fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

szinonima fordítása a magyar - orosz szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

hangos fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

kuplé · kupleráj · kuplerájok · kuplung · kuplungoz · kuplungpedál · kúpok · kupola · Kupola · Kupola modul · kupolák · kupolakapcsolás · kupolás · kupon · kupon, ...

online

hála fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

élő szereplőkkel rögzített, fázisról fázisra (képkockánkénti) filmanimációs technika. type of stop-motion animation using live actors. Automatikus fordítás:.

online

varrógép fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

compassion fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

utánanéz fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

taki, który jest zdolny do długiej pracy; taki, który umie/lubi dużo pracować; charakteryzujący się pracowitością. taki, który jest skłonny do długiej pracy; taki, który ...

online

irene. { noun }. Irén lenyúlta a kulcsot a tábláról, és beengedte magát. Irene finagled a key from the front desk and let her self in. Automatikus fordítás: stemming ...

online

hu Mi haszna lehet a közjónak abból, hogy ártatlan embereket meghurcolnak? OpenSubtitles2018.v3. en What good can the prosecution of the innocent do the ...

online

példakép fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

számonkér fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

tréler fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online ... utánfutók járművekhez, Hajószállító trélerek,Utánfutó alvázak, utánfutó karosszériák, ...

online

utánfutó fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

I never took you to be a coffee junkie but I have the first pot brewing, if you want to wait a sec. Tudom, nem vagy nagy kávés de most fő az első, ha vársz egy ...

online

Masern fordítása a német - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

szinonima fordítása a magyar - román szótárban, a Glosbe ingyenes online ... face în mod expres distincția între „produsele alimentare” și „produse”, acești doi ...

online

magyar angol. magyar angol. magyar - angol. kortárs klasszikus zene · kortárs népzene · kortársak · kortársi · kortárskikötés · kortárstánc · kórterem · kórtermek ...

online

hu Doboz, láda, tok, zsák és más csomagolóeszköz papírból, kartonból, cellulózvattából vagy cellulózszálból álló szövedékből; iratgyűjtő doboz, levéltartó ...

online

köntös fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

Gyémántcsiszolás fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. ... hu Drágakő- és gyémántcsiszolás. tmClass.

online

elöljáróban fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

Gyűlöletkeltés fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden ...

online

válltömés fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

scout fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

női táska fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

Nagylábú fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

hangya fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

vérdíj fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

szinoníma fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online ... well as the minor sciences of rhetoric, synonymies, poetry, dancing and astrology.

online

ugyanis fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

beosztott fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

(artificial intelligence) A field concerned with the design and development of algorithms and techniques that allow computers to learn. A field of study concerned ...

online

rolled oats fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

online

en On the left, in a court past a waist-high wrought- iron fence, teenagers played basketball. hunglish. hu Balra, egy mellmagas kovácsoltvas kerítéssel körülvett ...

online

computer science fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden ...

online

farkas szótár latin, farkas zsolti, farkas bertalan, farkas bálint, farkas vilmos, farkas helga, farkas latinul. Fordítások. faragás angolul - carving, carving of.

online

Let's go to the biology lab and find you some nice yummy mice. Menjünk át a biológia laborba, és keressünk neked fincsi egeret! Copy to clipboard; Details / edit.

online

en He was summoned by the American ambassador to the Austro-Hungarian Empire, Henry Clowes, who was a Cleveland man and an acquaintance of ...

online

cravat fordítása a angol - magyar szótárban, a Glosbe ingyenes online ... Lehet rajta díszítés is, mint például nyakkendő, zsabó, nyaksál, csipke vagy hímzés.

online

en McDowell's final album, Live in New York (Oblivion Records), was a concert performance from November 1971 at the Village Gaslight (also known as The ...